Черевики дитячі FESSURA DINGHYGANG FUR демісезонні

6 699,00 грн

3 350,00 грн

В наявності
дивитися в мережі роздрібних магазинів

Simple order in one click
Enter your name and phone or email. Our experts will call you, and specify the details of the order!
Cancel    
.

Черевики дитячі Fessura 

ARROWGANG CROSS (демісезонні).

Fessura - італійський бренд, під ім'ям якого створюється ультрамодне взуття креативного дизайну, яка відрізняється від інших своєю сміливістю, готовністю ризикувати і епатажністю. Моделі бренду є справжній арт-об'єкт. При цьому кожна пара взуття відрізняється зручністю, якістю. Можна сказати, що дизайнерам вдається випереджати час, зберігаючи традиції і заглядати в майбутнє.

Легка і пружна підошва ЕВА (етілвінілацетат) відмінно амортизує, тому ноги менше втомлюються, хода стає зручною і комфортою. Тому взуття з матеріалу ЕВА - це не тільки запорука комфорту при пересуванні, але і підтримка здоров'я, запобігання виникненню різних неприємних симптомів. Всі елементи, виконані з матеріалу EVA, сприяють фіксації стопи, зменшенню навантаження на ноги за рахунок правильного положення самої стопи, а також полегшеної ваги взуття. За індивідуальною знімною ортопедичною устілкою легко доглядати, можна протирати губкою змоченою в теплій воді або в слабкому мильному розчині.

Спандекс - це синтетичний матеріал на основі поліуретанових волокон. Продукт робиться з вихідної сировини шляхом його хімічної обробки. Додавання малої кількості таких ниток значно покращує характеристики кінцевого виробу.

Переваги:
- Мала вага.
- Еластичність. Навіть після сильного розтягування волокна не деформуються і завжди приймають вихідну форму.

- Не мнеться. Речі з спандекса не мнуться на них не залишаються заломи.

- Вологостійкість. Матеріал не вбирає воду і піт.

- Стійкість до забруднень. Нитки не вбирають фарбувальні частинки від побутового бруду, тому плями легко відпираються і не залишають слідів.

Склад90% спандекс, 6% поліестер, 4% латексна пряжа
Підошваполіуретан
Устілказмінна
Підкладка100% спандекс
Колірчорний, помаранчевий

Відгуки

Напишіть відгук

Черевики дитячі FESSURA DINGHYGANG FUR демісезонні

Черевики дитячі FESSURA DINGHYGANG FUR демісезонні

FESSURA (отвір) - італійський бренд впровадив інновацію в взуттєві промисловості, носок взуття такий же зручний, як носок, але стійкий як у черевика.

В цій категорії 30 товарів: