Чоботи для дівчинки KUOMA зимові з опушкою блискавка по центру

2 691,00 грн

1 346,00 грн

В наявності
дивитися в мережі роздрібних магазинів

Simple order in one click
Enter your name and phone or email. Our experts will call you, and specify the details of the order!
Cancel    
.

Чоботи для дівчинки KUOMA (зимові).

Зимове взуття Kuoma виключно тепле, легке і зручне. Поверхня виготовлена ​​із зносостійкого матеріалу, який володіє   вологовідштовхувальними  і брудовідштовхувальними влластивостями. Всі моделі забезпечені міцними шкіряними  вставками

 з вологостійкимпросоченням. Місця найбільш схильні до стирання, прошиті подвійним швом, що надає швах високу міцність. Світловідбиваючі смужки розташовані спереду і ззаду, що підвищують безпеку темної пори. Всі вироби мають міцну, надійну, стійку, гнучку зносостійку, теплоізолирующу підошву з поліуретану. Підошва відливається безпосередньо поверх взуття і тому тримається краще, ніж приклеєна підошва. Не дивлячись на те, що підошва може ковзати в складних умовах, або коли взуття ще нове,« зчеплення »поліпшується у міру носіння. Тепла змінна устілка, яка завдяки шорсткості нижнього шару не згортається під ногою під час носіння. Анатомічна широка колодка виготовлена ​​спеціально для дитячих ніжок.     Чітко виконана бирка із зазначенням розміру взуття, на  якій можна написати ім'я (дитячі моделі). Під шаром поверхневої тканини знаходиться шар теплоізолюючої пластмаси, яка завдяки своїй конструкції з закритими порами абсолютно не вбирає вологу (взуття швидко сохне). Моделі із застібками  перешкоджають попаданню снігу всередину.

Матеріалтекстиль
Підошваполіуретан
Устілкавойлочна
Підкладка100% вовна
Коліррожевий

Відгуки

Напишіть відгук

Чоботи для дівчинки KUOMA зимові з опушкою блискавка по центру

Чоботи для дівчинки KUOMA зимові з опушкою блискавка по центру

KUOMA розробляє і виготовляє високоякісне взуття з високими теплозахисними властивостями і в народі чоботи називають «фінськими валянками».

В цій категорії 7 товарів: