Список товарів виробника iDO

iDO by Miniconf - це дизайнерський дитячий одяг з натуральних і високоякісних матеріалів для дітей від самого народження і до 16 років. Лінія дитячого одягу iDO створювалася для яскравих і активних дітей, які люблять весело грати і пустувати. У цій лінії компанія Miniconf втілила кращі тренди дорослої моди, в той же час проявляючи особливу турботу і увагу до потреб дітей. Саме тому велику увагу iDO приділяє якості і безпеці дитячих речей. Одяг цього бренду - це досконале співвідношення високої якості і ціни, кращих fashion-трендів і комфорту для дитини. Головна мета цього бренду - одягати дітей в усьому світі в яскравий і красивий, практичний і комфортний, якісний і безпечний одяг, при цьому приділяючи пильну увагу своїм споживачам, співробітникам і навколишньому середовищу.

Історія компанії Miniconf


Для початку варто відзначити, що торгова марка iDO - це наймолодше творіння компанії Miniconf, але при цьому не менш успішне, ніж старші побратими. Компанія Miniconf була заснована в 1973 році в прекрасному і сонячному місті Ortignano, в серці долини Casentino, в східній частині Тоскани. У цьому місці на тлі приголомшливо красивих гір, вкритих смереками і буками, зелених пагорбів, і несподіваного їх переходу в затишну долину в гирлі річки Арно, знайшов своє натхнення творець і нинішній президент Miniconf, Джованні Basagni. Натхненний чистою красою природи і променистими посмішками щасливих дітей, Джованні почав виробництво привабливого, комфортного дитячого одягу, безпечного, як для самих дітей, так і для навколишнього середовища. Ці світлі цілі компанії Miniconf і її майбутній успіх, втілилися в тихому і стабільному зростанні компанії з найперших років: від обороту 2 млрд. Лір до 35 млрд. В 1980-х., Піднімаючись на 45 млрд. В 1990-і роки, і до 75 мільйонів євро в 2010 році.


2013 рік став для компанії роком свята і сьогодення торжества! Компанія Miniconf відзначила своє 40-річчя в бізнесі. Весь цей час діти з усього світу були справжнім натхненням для компанії і, звичайно, будуть продовжувати це робити далі.


Сьогодні компанія Miniconf є незаперечним лідером у своїй сфері завдяки своїм неповторним брендам Sarabanda, Dodipetto, і iDO. Головними факторами успіху Miniconf стали: продуманий багатоканальний розподіл, майстерно організована логістика, використання тільки кращих високих технологій у виробництві, чітке розуміння свого ринку і потреб споживачів. Miniconf заслужено займає 5 місце серед світових виробників дитячого одягу, і представлена ​​більш ніж в 2 200 магазинах в усьому світі.


Чисто, корисно, і правильно - це те, як Miniconf визначає свій шлях на ринку.


Етика iDO. Зовсім не важливо, ДЕ товар виробляється, важливо, ЯК саме він виробляється.


Miniconf завжди закликає свіх колег, партнерів, клієнтів і постачальників розділяти цінності компанії. Основні принципи роботи компанії: заборона на дискримінацію і експлуатацію, заборона на використання дитячої праці, дбайливе ставлення до навколишнього середовища, дотримання Кодексу поведінки від компанії Miniconf (принципи безпеки на робочому місці і охорони навколишнього середовища). Miniconf має сертифікацію UNI EN ISO 14001.


Безпека понад усе! Miniconf точно знає, що якість їх продукції в першу чергу визначається її безпекою, як для споживачів, так і для зовнішнього середовища. З 2003 року Miniconf здійснює ретельні перевірки і випробування для визначення всіх можливих ризиків для здоров'я споживачів їх продукції та тих, хто її виробляє. Перевірці піддаються, як хімічні, так і механічні аспекти виробленого одягу, які повинні відповідати італійському і міжнародному законодавству. Ще на етапі дизайну обов'язково і дуже уважно продумується кожен окремий елемент, який буде присутній на предмет дитячого одягу, щоб бути безпечним для дитини.


Ось чому вибираючи одяг бренду iDO для вашої улюбленої дитини, ви можете бути впевнені не тільки в тому, що вона буде виглядати стильно і яскраво, але і в тому, що цей одяг ніколи не зашкодить її здоров'ю.


Докладніше
на сторінку
Показані 505 - 516 із 2087 пунктів
Показані 505 - 516 із 2087 пунктів